Dit is waar 'Teen Mom' Maci en Ryan se verhouding vandag staan

INHOUDSOPGAWE:

Dit is waar 'Teen Mom' Maci en Ryan se verhouding vandag staan
Dit is waar 'Teen Mom' Maci en Ryan se verhouding vandag staan
Anonim

Van 'n verlowing tot 'n beperkingsbevel, Maci Bookout en Ryan Edward se verhouding het hoogtepunte, laagtepunte en alles tussenin beleef. Aanhangers het gesien hoe die paar se tienerverhouding in die vroeë seisoene van Teen Mom OG ineenstort en brand. Maar, anders as die meeste mislukte tienerromanses, het Ryan en Maci nie die luukse gehad om hul hande vir mekaar te was nie, aangesien hul hoërskool-uitstappie daartoe gelei het dat die paar tienerouers geword het.

Terwyl Ryan en Maci eens verlief was, lyk dit of die twee mekaar se ergste nagmerrie die afgelope tyd was. So, hoe het twee voormalige hoërskoolliefdes in aartsvyande verander? Lees verder om meer te wete te kom oor die wel en wee van Maci en Ryan se verhouding die afgelope dekade en waar die twee vandag met mekaar staan.

10 Maci en Ryan word tienerouers

Voor hul dae op MTV was Maci Bookout en haar hoërskool-kêrel, Ryan Edwards, tipiese tieners wat hul adolessente in Chattanooga, Tennessee, navigeer. Alles het egter verander toe Maci op 16-jarige ouderdom swanger geraak het en gekies is om in MTV se 16 en Pregnant te speel. Maci en Ryan het vinnig aanhangers gunstelinge op die realiteitsprogram geword toe hulle hul seun Bentley Cadence Edwards op 27 Oktober 2008 in die wêreld verwelkom het.

9 Ryan stel vir Maci voor

Aan die begin van hul verhouding het dit gelyk of dit goed gaan met die jong paartjie. Maci en Ryan is gekies om saam met die oorspronklike rolverdeling van Farrah Abraham, Catelynn Lowell en Amber Portwood in die 16 en Pregnant spin-off Teen Mom OG te speel. Die eerste episodes van Teen Mom OG is in Desember 2009 uitgesaai. Volgens Screenrant het Ryan dieselfde jaar ook aan Maci voorgestel. Terwyl dinge goed gegaan het met Maci, Ryan en hul jong gesin, was daar gou moeilikheid in die paradys.

8 Opbreek en aangaan

Na byna konstante gekibbel tussen die paar, het Maci en Ryan besluit om hul verlowing in 2010 te beëindig. Beide Maci en Ryan het vinnig van mekaar af beweeg. Ryan het 'n reeks flings gehad nadat hy dinge met Maci afgebreek het. In vergelyking het Maci 'n langtermynverhouding met haar jeugvriend Kyle King begin. Aanhangers van Teen Mom OG sal onthou dat Kyle en Maci selfs 'n huis saam gekoop het, planne gehad het om te trou en Maci se seun saam grootgemaak het. Maci en Kyle is egter in 2012 uitmekaar, nadat Maci uitgevind het Kyle het met ander vroue gepraat.

7 Maci begin 'n gesin saam met Taylor McKinney

Terwyl Maci en Ryan se verhouding gespanne was tydens haar twee jaar lange verhouding met Kyle King, het dit gelyk of spanning tussen Maci en Ryan toegeneem het toe sy kort ná haar verbrokkeling nog 'n ernstige verhouding begin het. In 2013 het Maci met haar nou-man, Taylor McKinney, begin uitgaan. Voordat hulle in Oktober 2016 getroud is, het Taylor en Maci twee kinders in die mengsel verwelkom, Jayde in Mei 2015 en Maverick in Mei 2016. Al was daar deur hierdie jare spanning tussen Maci en Ryan oor Ryan se ouerskap en betrokkenheid by Bentley se lewe, het die twee steeds oor die weg gekom, en Ryan is selfs na die McKinney se troue genooi.

6 Ryan bind die knoop met Mackenzie Standifer

Terwyl Tiener-ma OG-aanhangers en Maci besef het dat Ryan deur die vroeë 2010's met dwelmverslawing gesukkel het, het sy stryd selfs meer duidelik geword toe die filmspan sy troue met Mackenzie Standifer vasgevang het. Ryan het in Mei 2017 die knoop met die 20-jarige enkelma vasgebind.

Aanhangers van Tiener Ma OG het gekyk hoe Ryan homself en sy toekomstige bruid na hul trou-venue ry terwyl dit blyk dat hy onder die invloed van 'n middel was. Tydens die toneel het dit gelyk of Ryan kopknik terwyl hy bestuur het. Net weke nadat hy geloftes uitgeruil het, is Ryan na rehabilitasie gestuur.

5 Ryan bedreig Taylor

Met Ryan wat sukkel met dwelmmisbruik en Maci wat nie sy interaksies met Bentley goedkeur nie, het spanning tussen die voormalige hoërskoolliefdes tot 'n hoogtepunt begin styg. Dinge het vinnig van erg tot erger gegaan toe Ryan Maci se man, Taylor, gedreig het. Volgens US Weekly het Ryan vroeg in 2018 'n oproep na Taylor gemaak. Taylor het nie die telefoon geantwoord nie, maar Ryan het 'n stemboodskap vir Taylor gelos en gedreig om hom te vermoor.

4 Ryan Edwards bevind homself in regsprobleme

Ryan het hom vinnig in regsprobleme bevind weens sy dreigemente teenoor sy seun se stiefpa. Ná die voorval het die McKinney's 'n beskermingsbevel teen Ryan ingedien. US Weekly berig dat Maci en Taylor in 2018 'n beperkingsbevel van twee jaar teen Ryan toegestaan is. Terwyl die beperkingsbevel nou opgehef is, is daar steeds 'n redelike mate van spanning tussen Maci en Taylor en die hele Edwards-stam.

3 Taylor en Maci neem die Edwards-gesin aan

Aanvanklik het Maci 'n goeie verhouding met Ryan se ouers, Jen en Larry, deur die jare gehandhaaf en selfs tydens haar beperkingsbevel teen Ryan. Maci sou Bentley steeds neem om sy grootouers te sien en gereeld met albei van hulle gekommunikeer het. Dinamika het egter regtig begin skud nadat Maci dit duidelik gemaak het dat Bentley nie meer veilig voel om sy pa nie, veral ná Ryan se 90 dae tronkstraf in 2019.

2 MTV ontslaan Ryan en sy gesin van 'Teen Mom OG'

Na jare van opgeboude frustrasies, het Taylor en Larry in 'n plofbare skreeuwedstryd geraak tydens die mees onlangse Teen Mom OG-reünievertoning. Volgens die Sun het Taylor Jen en Larry daarvan beskuldig dat hulle Ryan se behoeftes voor Bentley s'n stel. Die argument tussen Larry en Taylor het amper fisiek geword voordat Maci en Taylor die stel heeltemal verlaat het. 'n Paar maande later het MTV onthul dat hulle bande met die Edwards-familie verbreek.

1 Maci is klaar met die Edwards-stam

Vir nou lyk dit of Maci se verhouding met Ryan nie bestaan nie. Beide Taylor en Maci het dit duidelik gemaak dat hulle klaar is met interaksie met die Edwards-stam. Maci het onlangs aan InTouch Weekly gesê dat sy geen kommunikasie met Ryan, Mackenzie, Jen of Larry het nie.

Terwyl Maci dit duidelik gemaak het dat sy klaar is met Ryan en sy dreigemente, is sy ook bereid om seker te maak dat Bentley sy broers en susters aan sy pa se kant kan sien, sowel as sy grootouers, as dit iets is wat hy wil. Hopelik sal alle partye die behoeftes van Bentley eerste kan stel soos die tyd vorder.

Aanbeveel: