Twitter verdeeld oor Nicki Minaj ná aantygings van teistering teen haar en man Kenneth Petty

Twitter verdeeld oor Nicki Minaj ná aantygings van teistering teen haar en man Kenneth Petty
Twitter verdeeld oor Nicki Minaj ná aantygings van teistering teen haar en man Kenneth Petty
Anonim

Kunstenaar Nicki Minaj ontvang liefde van Twitter na aanleiding van haar en man Kenneth Petty se jongste regsgeding.

Petty is in 1994 deur die slagoffer Jennifer Hough van 'n seksuele aanranding beskuldig toe sy sestien jaar oud was. Hough dagvaar hom en Minaj nou vir intimidasie rakende haar saak, en het Minaj daarvan beskuldig dat sy herhaaldelik na haar uitgereik het om haar te kry om 'n verklaring vry te stel wat ontken dat die seksuele aanranding ooit plaasgevind het.

Sommige aanhangers op Twitter bly by Minaj se sy deur hierdie hele uitgawe, en het ook hierdie tyd gebruik om oor Petty te praat en hoekom sy optrede haar en sy slagoffers geraak het. Sommige sê dat Minaj 'n beter huweliksmaat as hy verdien, en dat hul verhouding haar beeld sal verwoes.

Hoewel haar aanhangers op Twitter aangehou het om aan haar sy te bly ná haar man se beskuldigings van seksuele aanranding, het Twitter ook begin vul met opmerkings van gebruikers wat nou teen Minaj is en sedertdien skaam was oor haar optrede deur hierdie saak.

Petty het in 2020 deel van die Megan's Law-databasis geword nadat hy gesê het dat hy nie as 'n seksoortreder in Kalifornië geregistreer is nie. Die sanger se man is skuldig bevind aan poging tot verkragting in die eerste graad in 1995 terwyl hy in New York gewoon het. Ná sy skuldigbevinding het hy vier jaar tronkstraf uitgedien en moes hy as 'n seksoortreder registreer in daardie staat, en ander waarin hy verkies om te woon. Hy is vrygelaat nadat hy sy vonnis uitgedien het.

Hy het egter kort daarna 'n man in 'n bendeverwante skietery in 2002 doodgeskiet, en is in 2006 van manslag aangekla. Nadat hy sewe jaar tronkstraf uitgedien het, was hy onder toesig vrygelaat tot 2018, kort voor koppel weer met Minaj.

Petty en Minaj is vriende vandat hulle kinders was, en het deur die jare heen, voor en nadat sy kriminele dade plaasgevind het, aan en af gekommunikeer. Hulle het meer as twintig jaar gelede in New York ontmoet: Hollywood Life het berig dat hulle twee eers uitgegaan het toe hulle tieners was, maar gou kontak verloor het.

Die kunstenaar het op haar Instagram bevestig dat hulle twee in 2018 weer verbind het, en in 2019 getroud is. Hul seun is op 30 September 2020 gebore en daar is na verwys as "Papa Bear" op haar sosiale media media.

Die "Chun-Li"-sanger het gereeld foto's van haar en Petty geplaas, en video's van hom saam met hul seun. Die egpaar het geen vorige verhoudingsprobleme gehad nie, en Minaj het voortgegaan om by Petty te wees na aanleiding van die kriminele aanklagte teen hom gedurende die laaste paar jaar.

Sy het nog nie 'n album vrygestel sedert 2018 se Queen nie en het 'n musiekonderbreking aangekondig om daarop te fokus om 'n ouer te wees. Minaj het egter sedertdien voortgegaan om met ander kunstenaars saam te werk, insluitend Doja Cat, 6ix9ine en Ariana Grande, en het haar heruitgereikte Beam Me Up Scotty-mixtape in Mei 2021 vrygestel. Vir diegene wat haar musiek wil stroom, is dit tans beskikbaar op Spotify en Apple Music.

Aanbeveel: