Wat het regtig met Brooklyn en Bailey gebeur en hoeveel hul YouTube-loopbaan werd is

INHOUDSOPGAWE:

Wat het regtig met Brooklyn en Bailey gebeur en hoeveel hul YouTube-loopbaan werd is
Wat het regtig met Brooklyn en Bailey gebeur en hoeveel hul YouTube-loopbaan werd is
Anonim

Kyk een keer na Brooklyn en Bailey McKnight se Instagram-rekening en jy sal glimlaggende foto's sien van die tweeling saam met hul maats, wat oulike uitrustings dra en met hul lewens aangaan. Die broers en susters lyk altyd gelukkig, maak nie saak wat hulle doen nie, of hulle op die strand kuier, 'n pampoenlappie of by 'n sokkerwedstryd. Die tweeling lyk so normaal dat dit maklik is om te vergeet dat hulle eintlik baie gewild en bekende beïnvloeders is met meer as 6 miljoen Instagram-volgelinge en die Baylor Universiteit het hul tyd by die Waco, Texas-kollege geborg.

Terwyl die Olsen-tweeling uit die kollig bly, is die teenoorgestelde waar van Brooklyn en Bailey McKnight. Die 21-jarige sterre deel alles oor hul lewens met hul aanhangers deur hul sosiale media en YouTube-kanaal. Terwyl mense van baie bekende tweeling hou, is daar iets omtrent die McKnight-tweeling wat regtig posgevat het. Hou aan lees om uit te vind wat werklik met Brooklyn en Bailey gebeur het en hoeveel hul YouTube-loopbaan werd is.

Hoeveel geld maak Brooklyn en Bailey McKnight uit YouTube?

Danksy YouTube en sosiale media kan mense deesdae baie geld maak, en die Dolan-tweeling is ryk en suksesvol. Bailey en Brooklyn McKnight het ook baie goed gevaar.

Die McKnight-tweeling het hul inkomstebronne bespreek en aan Entrepeneur.com gesê dat hulle scrunchies het wat mense van hul webwerf kan koop en hulle het 'n maskara genaamd Lash Next Door. Bailey het gesê dat handelsmerke hulle sal betaal om produkte te bevorder, maar vennootskap met Google Ad Sense is 'n hoofbron van inkomste vir hulle, want "Dit is waar daardie geld vandaan kom op YouTube in die algemeen."

Bailey het verduidelik: "Ons maak gewoonlik nie bekend hoeveel ons verdien nie, maar baie daarvan help met universiteit, en baie daarvan gaan terug na die projekte wat ons doen - soos mascara en scrunchies. Ons gebruik dit om voort te gaan om ons handelsmerk te bou."

NailBuzz stel Brooklyn en Bailey McKnight se netto waarde op $4 miljoen en het geraai dat as hul YouTube-kanaal elke dag 300 000 kyke het, hulle $880 000 per jaar of $2 400 daagliks moet verdien.

Wat doen Brooklyn en Bailey nou?

Brooklyn en Bailey het ook 'n YouTube-video verfilm wat hulle in April 2021 opgelaai het. Hulle het gedeel dat hulle nie meer kamermaats sal wees sedert hulle aan Baylor gegradueer het nie, en hulle het verduidelik oor hul post-kollege-lewe. Hulle het gesê dat hulle hul universiteitsloopbaan een jaar vroeër as beplan beëindig het.

Die tweeling het gesê dat hulle saam aan iets werk waaroor hulle nog nie te veel wou sê nie. Brooklyn het gesê dat sy van plan was om in Utah te woon sodat sy vriende en familie weer kan sien en vir 'n paar kursusse kan inskryf.

Bailey het verduidelik dat sy van Dallas na Waco sou gaan en vir die familiebesigheid sou werk. Sy het ook gesê dat sy gaan aanhou om in Waco te bly omdat haar man, Asa, nog op universiteit is.

Bailey het gesê: "Vir die eerste keer in ons lewens gaan ek en Brooklyn uitmekaar … Ons was nog nooit meer as 'n week uitmekaar nie."

Die tweeling het ook 'n groot verandering in hul lewens gesien toe Bailey McKnight en Asa Howard in Oktober 2021 getroud is, volgens Just Jared Jr.

Bailey en Brooklyn McKnight het ook mense aan die praat gekry toe hulle vir hul Instagram-volgelinge gesê het dat hulle positief getoets het vir Covid-19 in Augustus 2020.

Volgens Insidehighered.com het die tweeling hul vennootskap met Baylor Universiteit in 2017 begin. Jason Cook, die hoofbemarkingsbeampte en vise-president van bemarking en kommunikasie, het aan die publikasie gesê die universiteit gee die tweeling geld vir sosiale media poste "een of twee keer per semester." Hy het gesê: "Brooklyn en Bailey het gehelp om Baylor Universiteit bekend te stel aan 'n heeltemal nuwe generasie voornemende studente wat dalk nog nooit van die universiteit gehoor het nie. Met Gen Z moet hierdie studente hulself deur ander sien, en Brooklyn en Bailey gee bliksems elke week in die universiteitslewe.”

Hoe het die McKnight-tweeling begin?

Brooklyn en Bailey McKnight het die eerste keer op hul ma Mindy McKnight se CuteGirlsHairstyles-blog verskyn.

In 'n onderhoud met Entrepreneur.com het die tweeling gesê dat hulle toe 9 was en YouTube het hul ma gevra of hulle video's wil maak. Hulle het besluit dat hulle om 13 vir hulself 'n kanaal sal begin.

Brooklyn het die besluit agter hul kanaal se naam verduidelik: "Ons het verseker geweet dat ons wou hê die kanaal moet ons name wees, want ons wou hê dat ons handelsmerk op ons as mense moet bou, aangesien dit is wat ons YouTube-kanaalinhoud gaan hê wees - soort van 'n leefstyl en 'word saam met ons groot.' Almal, ons hele lewe lank, het altyd gesê 'Brooklyn en Bailey', so daar was regtig geen twyfel oor wie se naam eerste sou wees nie."

Onlangs het Bailey McKnight 'n YouTube-video oor haar eerste Thanskgiving getroud met Asa Howard, wat tot dusver 280 809 kyke het.

Aanbeveel: